Úgy tudja a The Sun című lap egy közelebbről meg nem nevezett forrásból, hogy Harry herceg és Meghan hercegné, leánykori nevén Meghan Markle 112 millió fontért elvállalt egy kis realityszereplést. 112 millió font a jelenlegi árfolyamon kb. 44,5 milliárd forint, de valószínűleg mire a műsor adásba kerül, ennél már jóval többet fog érni a gázsi forintban. Az összeg nem annyira meglepő annak fényében, hogy egy-egy beszédet mennyiért tart meg az angol királynő népszerű unokája.

Az értesülések szerint a Netflix fog valóságshow-t készíteni a Nagy-Britanniából távozott hercegi pár életéből, három hónapig fogják őket kamerák kísérni mindenhova, és hát a műsor pont jókor érkezik, tekintve, hogy úgyis most fog megszűnni a Keeping Up with the Kardashians, így legalább lesz mit nézni Kardashianék után is.

A bejelentés azért nagyon meglepő, sőt, talán érdemes is fenntartásokkal kezelni, amíg hivatalos megerősítés nem érkezik a királyi pártól vagy a Netflixtől, mert Harryék élete az utóbbi években másról sem szólt, mint hogy menekültek a média elől. Elvileg ezért is költöztek el Nagy-Britanniából, mert magánéletre vágytak, azt akarták, hogy legyen egy kis privátszférájuk. Ezt elég nehéz összeegyeztetni azzal, hogy most viszont realityszereplést vállalnak.

A The Sun forrása szerint Harryék azért vállalták mégis ezt a műsort, mert meg szeretnék mutatni, mennyi és milyen jótékonysági munkát végeznek, és természetesen nem egy ízléstelen, kizsákmányoló reality készül majd a pár magánéletéről, hanem elsősorban a munkájukat helyezi majd a sorozat a fókuszba.