Tekashi 6ix9ine egy igazi keménycsávó: a 2020-as popzenei bűnözőmezőny nagysikerű tagja nemrég szabadult a börtönből, miután szexuális jellegű, erőszakos és lőfegyverekkel, illetve kábítószerekkel kapcsolatos cselekményekért elítélték. A rapper most túladagolás miatt kórházba került, és némileg meglepő lehet, hogy sikerült teljesen legális szerekkel kiütnie magát.

Tekashi 6ix9ine azt nyilatkozta a The Shade Room nevű publikációnak, hogy feljött rá pár kiló, amíg a börtönben ült, úgyhogy most fogyitablettát szed. A 24 éves híresség kedden gondolt egy merészet, és nem egy pirulát vett be, amint az elő van írva, hanem rögtön kettőt. Ezt aztán azzal tetézte, hogy megivott az egészre egy kávét. Mindez Floridában történt.

Ekkor jött a baj: a hírességet hamarosan kiverte a víz, és aztán olyan rosszul lett, hogy kórházba kellett vinni. A mértéket nem ismerő rapper állapota szerencsére válságos azért nem volt, egy idő után hazaengedték, azóta már futni is volt és teljesen jól van.

A fentiekből csak arra lehet következtetni, hogy 6ix9ine még nem látta a Rekviem egy álomért című filmet, ami pedig elég hatásos jelenetekkel figyelmeztet a fogyitabletta-szedés veszélyeire. Íme az egyik legkevésbé durva, de ez is szórakoztató, ha Ellen Burstyn helyére Tekashi 6ix9ine-t képzeli oda az ember.