Frissítés: Vajna Tímea azt írta az Instagramján, hogy a ház céges tulajdon, és bérli, amikor Magyarországon tartózkodik.

Szeptember utolsó napjaiban még arról számoltunk be, hogy Vajna Tímea az amerikai állampolgárság megszerzése miatt  kénytelen visszautazni az Egyesült Államokba, arra azért még volt ideje Magyarországon tartózkodása alatt, hogy vegyen magának egy új budai ingatlan, amit több hónap keresgélés után talált meg. Az álomotthont nem fillérekért kapta meg: 850 millió forintba került, írja a Blikk.

Vajna még az év elején költözött ki abból a luxusvillából, amit Andy Vajna bérelt, és egészen eddig, október elejéig tartott, míg megtalálta új álomotthonát, ami Buda egyik legelőkelőbb részén, egy csendes kis mellékutcában található, az erdő szélén. A ház annyira eldugott, csendes környéken van, hogy a szomszédok talán nem is sejtik, ki költözött az utcájukba. Mivel Vajna szüleivel és nagymamájával együtt költözik, fontos szempontja volt, hogy nagy házat vásároljon, aminek a hangulata teljesen más, mint amilyenbe Andy Vajnával lakott.  

Néhány éve épült ez a modern építészeti csoda, amely elvarázsolta Timit. Teljesen más hangulata van, mint az előző otthonuknak. Ez sokkal letisztultabb, újszerűbb, mint az előző villa, amit Andy bérelt

- mondta a Blikknek Vajna közeli ismerőse.