A megszokott nyomozógárdával, a karantén után visszatérő Gáspár Lacival folytatódott az Álarcos énekes ötödik adása. Bár a nyomozók személyét illetően visszaállt a megszokott rend, más szempontból rendhagyó volt az adás: két versenyző is kiesett. 

Az Álarcos énekes a megszokottól eltérő módon kezdődött: leleplezték a Röfit, mivel a maszk mögött rejtőző híresség pozitív koronavírustesztje miatt nem folytathatta tovább a játékot. A jelmez  mögött Liptai Claudia volt, akiről szeptember közepén derült ki, hogy beteg, és bár a pozitív teszteredmény akkor meglepte a tünetmentes énekesnőt, azóta már rosszabb napokat is átélt

20 éve nem vállaltam ilyen műsort, és most sem tudok rendesen kiesni egy ilyen műsorból, egy egész világjárvány kell, hogy kisöpörjön belőle.

Bár Liptai Claudia kiesett, helyét egy újabb versenyző vette át a Röfi maszkja alatt. 

A színésznő mellett egy másik álarcost is lelepleztek a műsor végén a megszokott módon. Az ötödik adásban a Kakasnak kellett felfednie magát. Egyik nyomozó sem tudta kitalálni, kit rejt a maszk, pedig négyüknek négy különböző tippjük volt, Gregor Bernadettől kezdve Barabás Éváig. Pedig aki a Kakas álarc mögött lapult, az

Miklósa Erika volt.

A TV2 Sztárban sztár műsorában viszont a szokásos módon csak egy kieső volt, méghozzá

Pély Barna.

Az énekes pozitív koronavírustesztje miatt az utóbbi adásokban nem szerepelt, csak most tért vissza, hogy aztán egyből ki is essen.