Roppant informatív műsor ez a Nyerő páros, mert már azt is tudjuk belőle, hogy Járai Máté színész és felesége, Járai Kíra nyitott házasságban élnek, valamint azt is, hogy az adás szerkesztői szeretik a műsorban részt vevő párok tagjait egymás szexuális előéletével a nyilvánosság előtt szembesíteni.

Nos, az alábbi feladatban Járai Máté mindenféle kínzásoknak van alávetve: tépkedik a szőrt a lábáról, áramütéseket adnak le a testére és Sebestyén Balázzsal kell beszélgetnie. A műsorvezető egyik kérdése az, hogy

Hány pasija volt eddig Kírának és hánnyal létesített fizikai kapcsolatot?

A férj válasza erre az, hogy őelőtte egy hosszú kapcsolata volt a feleségének, „de pasija sok volt”. Járai Máté ezek után azt teszi még hozzá, hogy „nincs adat”, ami ebben a játékban rossz válasznak számít, úgyhogy Sebestyén Balázs elárulja a megfejtést, ami az, hogy „több, mint 50”. Erre Járai Máté érdemben nem reagál azon kívül, hogy „ki tud addig elszámolni”, de ez nem is csoda, mert közben egy kistányért karistolnak a füle mellett villával.

Mindez az alábbi videóban 2:47-nél kezdődik.

És ez még nem minden, mert vannak további friss hírek is magyar hírességekről, amiket például a következőképpen lehet egy rövid listán összefoglalni:

  • Bebe a Black II Black együttesből ételfutárként dolgozott tavasszal, amikor a koronavírus ellehetetlenítette az előadóművészek megélhetését. A Blikknek most azt mondja, hogy ezt abba kellett hagynia, mert túl sokan felismerték, de esetleg autószerelőként folytatja majd.
  • Cynthia Dictator arról beszélt a Bréking című műsorban a Life TV-n, hogy exéhez, Varga Viktorhoz hasonlóan ő is szeretett egy időben nudista strandra járni. Az Indirekt című oldal azt írja a ma esti adás beharangozójaként, hogy az ismert influenszernek azonban csak a nyilvános meztelenkedés fér(t) bele, a nyilvános szex már nem. Cynthia Dictator egyszer csak azt látta, hogy a strandon körülötte szexelnek, és ezt mondja, „én ettől a helyzettől rosszul lettem”.
  • Xantus Barbara az RTL Klubon a Reggeli című műsorban mondta el, hogy szerepelni fog a Drága örökösök című sorozatban, méghozzá egy börtönviselt nőként. Erről is van videó, alább mutatjuk.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Járai Máté nem volt hajlandó tippelni, hogy hány férfival volt már a felesége, de több, mint 50-nel

Járai Kíra szexuális életéről Sebestyén Balázs árult el egy adatot, ezen kívül Bebe a Back II Blackből ételfutárként dolgozott, de abba kellett hagynia, mert túl sokan felismerték.

6 · Oct 09, 2020 12:55pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments