Chris Evans szeptember közepén egy olyan videót posztolt Insta-oldalán, amibe véletlenül egy olyan képkocka is belekerült, amin a színész pénisze volt látható. A kínos bakit később Evans is kommentálta, most pedig Jamie Lee Curtis is elmondta róla a véleményét. Utóbbi szerint szó sem volt balesetről: Evans direkt osztotta meg követőivel a fotót. 

Curtis a The Kelly Clarkson Show-ban fejtette ki véleményét, mely szerint Evans, akivel a tavalyi krimiparódiában, a Tőrbe ejtvében szerepelt közösen, előre kitervelten osztotta meg a péniszéről készült fotót, hogy így hívja fel követői figyelmét magára, hogy aztán a szavazásra buzdítsa őket. 

Nagyon okos és annyira hihetetlenül gyönyörű ember, hogy azon gondolkodom, nem tervelte ki-e ezt az egészet előre. 

A házigazda Clarkson szerint is csak így történhetett az "álincidens": 

Nagyon okos. Szerintem előre eltervezte, hogy rábírja az embereket a szavazásra. 

Evans a péniszes videó posztolása után valóban arra szólította fel követőit, hogy ne hagyják ki a november eleji amerikai elnökválasztást, Curtis pedig kommentelte Evans felhívását: a színésznő azt válaszolta neki, hogy büszke rá. 

Nem Evans az első sztár, aki meztelenségével szeretné felhívni arra az amerikaiak figyelmét, hogy menjenek el voksolni: korábban már Amy Schumer, de Katy Perry is talált egy igazán rendkívüli módot, hogy állampolgári jogaik gyakorlására bírja az amerikaiakat.