Pink nem tartozik azok közé a sztárok közé, akik kínosan ügyelnek rá, hogy gyerekük ne kerüljön rivaldafénybe. Az énekesnő videoklipjében is szerepeltette kilencéves Willow nevű kislányát, és több díjátadóra is magával vitte már. Most azonban nem ő, hanem a férje, Carey Hart töltött fel néhány olyan képet és videót a közösségi oldalára, ami sokaknak számára megosztó lehet.

Hart különleges apa-lánya programot talált ki: elvitte a lányát egy puszta közepére, hogy lőni tanítsa. A sztárférj még azt is lefotózta, milyen fegyvereket adott a lánya kezébe, majd a bejegyzés mellé leírta, milyen elkötelezett híve annak, hogy megtanítsa gyerekeit jól bánni a fegyverrel. 

Mélyen hiszek abban, hogy meg kell tanítani a gyerekeket lőni, de ami még fontosabb, hogy tudjanak helyesen kezelni egy fegyvert. Nincs is szebb hang annál, mint amikor a gyereked eltalál egy 30 yardnyira (kb 27 méter) lévő acélcélpontot a töltényével. 

 Bár a követők egy jelentős részének tetszett, hogy Hart lőni tanítja a lányát, többen felhívták rá a férfi figyelmét, hogy a közelgő elnökválasztás demokrata jelöltje, (a Hart által is támogatott) Biden azzal kampányolt, hogy szigorúan korlátozza a fegyverviselési jogot, így ha rá szavaz, valószínűleg a lánya sem lövöldözhetne az apjával.