Ambrus Attilának még 2001-ben ezer dollárt (most kb. 300 000 forint, akkor jóval több volt) fizetett egy amerikai újságíró, Julian Rubinstein élete történetéért. Íme egy videó a találkozásukról, a Viszkis rabló ekkor a börtönéletről mesélt neki.

Rubinstein azóta megírta a könyvet Ambrus Attila életéről, ami az azóta nyolc országban megjelent, most a nyolcadik ország Irán volt. Minderről maga a Viszkis csak abból szerez tudomást, hogy hirtelen perzsa rajongók kezdenek neki írni, mert ő maga pénzt nem kap a további megjelenésekért, de a Borsnak adott, friss interjúja szerint éppen ez bosszantja, jogi lépéseket is fontolgat:

Nem arról van szó, hogy tartom a markomat, de azt gondolom, hogy ha valaki milliókat keres az én életemmel, legalább a gyermekemnek küldhetne egy kiscipőt.

További hírek hazai hírességekről röviden:

  • A Blikk Rudolf Pétert interjúvolta meg annak kapcsán, hogy most fogják bemutatni az első rendezését a Vígszínházban, aminek igazgatását pár hónapja vette át Eszenyi Enikőtől. „Minden erőmmel azon vagyok, hogy a lehető legkorrektebben és legelegánsabban kezeljem ezt a helyzetet. Szerencsés helyzetben vagyok, hogy bele tudok nézni a tükörbe, és ha Enikővel ugyanazokat a tükröket nézzük, akkor nem fogja senki összetörni őket” – többek között ezt nyilatkozta Rudolf Péter.
  • Az RTL-en a Reggeliben Szalay Bencéék szerepeltek, ők voltak az első kiesők a Nyerő párosban pár héttel ezelőtt. Azt mondják, azóta is nézik az adást, de „mintha két különálló mozit néznénk pár emberrel”.
  • A civil életében az összpontosítás hiánya Nagy Ervin legnagyobb hibája: csak akkor fókuszál, amikor dolgozik, egyébként folyton késik és szétszórt. Erről a színész Kadarkai Endrének beszél 12 percig az alábbi videóban.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A Viszkis ezer dollárért adta el 20 éve a történetét, tudta nélkül jelent meg most élete könyve Iránban

Ambrus Attila azt mondja, nem a markát tartja, de azért nem tartja igazságosnak, hogy más milliókat keres az ő életével. Hírösszefoglaló.

7 · Oct 14, 2020 08:58am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments