Október legelején, Insta-posztjában jelentette be Chrissy Teigen, hogy harmadik terhessége tragikusan ért véget: a kórházban elvetélt. Férje, John Legend nemcsak a Billboard gálás fellépését ajánlotta gyászoló feleségének, hosszas Insta-posztban írt meghatóan szerelmének kapcsolatuk kikezdhetetlenségéről. 

Megtapasztaltuk a legnagyobb magasságokat és legsötétebb mélységeket. Nézni, ahogy felneveled a gyereket, megindító és tiszteletet parancsoló. Csodálom az erőt, amit mutattál az utóbbi nehéz pillanatokban. 

Legend leírja, mennyire fantasztikus érzés volt, amikor átélhették a gyermekszületés csodáját, most pedig ennek a csodának a nagyon törékeny oldalával kellett megismerkedniük. A Billboard gálás fellépésről készült videós posztját az alábbi megható sorokkal folytatja:

Azért írtam ezt a dalt, mert úgy hiszem, amíg együtt sétálunk ezen a földön, egymás kezét fogjuk majd  minden elhullatott könnycseppünknél, minden "egyszer fent, egyszer lent" pillanatunkban, minden próbatételünkkor. Ezt a fogadalmat tettünk egymásnak a hét évvel ezelőtti esküvőnkön, és minden kihívás, amivel szembe kellett néznünk, csak még erősebbé teszi ezt a szövetségünket. A szerelmünk örök. Sosem törünk meg. 

Legend ezután megköszönte a rajongóiknak a sok szeretetet és a biztató üzenetet, amit kaptak tőlük, majd kijelenti, amint készen állnak rá, többet is elmesélnek Teigen harmadik terhességéről.