20 évvel az első Doktor Szöszi-film után Reese Witherspoon, Luke Wilson, Selma Blair, Jennifer Coolidge és a film további szereplői ismét találkoztak egymással az online térben, mindenki a saját otthonából bejelentkezve. A Youtube-ra is feltöltött videó elején Witherspoon azzal kezd, hogy elmondja, az összes filmje közül a Doktor Szöszi a legfelkapottabb a mai napig, ami szerinte a filmbéli karaktere, Elle Woods miatt van. 

Azt hiszem, Elle sokakat inspirált, hogy higgyenek magukban. Elle tisztában van azzal, hogy kicsoda, másokban pedig mindig a jót akarja látni.

Többen mondták neki azt is, hogy a film, illetve az abban játszott szerepe miatt döntöttek úgy, hogy a jogi karon tanulnak tovább.

Amikor az online-beszélgetést moderáló Chloe Fineman megkérdezte a színésznőtől, tudta-e, hogy a Doktor Szöszi, aminek már formálódik a harmadik része, ennyire nagy hatással lesz az emberekre, Witherspoon azt mondta, hogy fogalma sem arról, milyen sikeres lesz a film.

A beszélgetés legizgalmasabb része az volt, amikor a színésznő elárulta, hogy a híres „Hajol és feszít”-részt (Witherspoon pasifogó trükkjéről van szó, amit Jennifer Coolidge-nak mutatott meg) eredetileg egy musicaljelenetnek tervezték, amit végül teljesen kivágtak a filmből. 

Pedig egy teljes hónapig forgattuk! 

– fakadt ki Jennifer Coolidge, majd Witherspoon elmondta, a jelenetet azért kukázták végül, mert sehogy sem passzolt a film többi részéhez, hiszen ez volt az egyetlen zenés-táncos rész.

Ha esetleg a 2000-es évek elején készült többi romantikus vígjátékot is szereti, örömmel mutatjuk meg az alábbi videót, amiben a Bajos csajok (Mean Girls) szereplői találkoztak sok-sok évvel a film premierje után, hogy egy kicsit nosztalgiázzanak.