Szulák Andrea a Mondd el Tatár Csillának! műsor vendége volt, ahol korábbi tévés munkáiról is beszélt, szúrta ki a 24.hu. Szulák sosem vette magát komolyan, televíziós szakembernek sem tartotta magát sosem, szerinte a tévénél dolgozók egy komoly felkészülést igénylő, értelmiségi munkát végeznek, amiben ő csak egy játékos volt.

Amikor saját műsorom volt, abban is jobban élveztem, amikor játszhatok, mint amikor meg kellett kérdezni. És te mit gondolsz a push up melltartóról?

Amikor Tatár Csilla megkérdezte, hogyan viszonyult az ilyen irányított beszélgetésekhez, Szulák azt válaszolta, hogy testidegen volt számára.

Beszélgetni szeretek bárkivel, bármiről, bárhol, bármikor, de irányított beszélgetésekben nem vagyok jó, mert kilóg a lóláb. Szaglik rólam, hogy azokat a mondatokat rám kényszerítették, azokat a kérdéseket rám erőltették. Abban a pillanatban, ha valami nem hiteles, ócska ripacs leszek és ezt nem szeretem.

Ezután Tatár afelől érdeklődött Szuláktól, hogy akár a talk show-jában, akár az Activityben érezte-e magát olcsó ripacsnak, a színésznő csak félig válaszolt, a talk show-járól egy szót sem ejtett. 

Az Activityt nagyon szerettem, hiszen abban ócska ripacsnak kellett lenni, és azt vállaltam. Nem csorbult az én mérhetetlen nagy Szulák Andreaságom azáltal, hogy ott röhögcséltünk és szórakoztattunk. Alapvetően én egy szórakoztatóipari szakmunkás vagyok, és én erre nagyon büszke vagyok. Nem rangon aluli. 

Bár Szulák Andrea nagyon élvezte az Activityt, ha emlékszik még, Jakupcsek Gabriella tavaly még elég elítélően beszélt az egyik régebbi műsoráról, amit etikátlannak nevezett.