tk3s 50873148

Matthew McConaughey elvből nem randizott sose kolléganővel

2020.10.25. 11:58 Módosítva: 2020.10.25. 11:59

Matthew McConaughey az alábbi videóval ünnepelte ezen a héten, hogy megjelent önéletrajzi könyve Green Lights (magyarul szó szerint Zöld fények, de valószínűleg inkább Zöld a lámpa) címmel. A memoárjában visszatekint hollywoodi karrierjére, és persze nemcsak az Instán reklámozza a könyvet, hanem mindenféle szerepléseket is vállal ezzel kapcsolatban, például Howard Sternnél is volt, és mondott egy elég érdekeset.

Az 50 éves, Oscar-díjas színész azt mondja, hogy elvből nem randizott sose kolléganővel – bár a kérdés az utóbbi 10 évben fel sem merült, mivel McConaughey házasságban él, a felesége 2012 óta Camila Alves, három gyerekük született.

Mindig próbáltam nagyon profin viselkedni, és azok, akikkel együtt dolgoztam, meg kell, hogy mondjam, jól csinálták. Lehet esetleg, hogy bizonyos időpontokban belezúgtunk egymásba, de sosem léptük túl a munkakapcsolat határait.

Hollywoodban és itthon is elég gyakran megesik, hogy forgatás közben/után jön össze egy színészpár, de McConaughey azt mondja, ő erre elvből esélyt sem adott, nem keverte a romantikát a munkával. Hogy kik voltak azok, akikkel mégis volt egymásbazúgás, arról konkrétumok nem derülnek ki az E! online cikkéből sem, de Kate Hudsont valószínűleg levehetjük a potenciális szerelmek listájáról korábbi nyilatkozata alapján.