GettyImages-1229269763

Adele állítólag a Skepta nevű rapperrel jár hónapok óta

2020.10.28. 16:05 Módosítva: 2020.10.28. 16:14

Múlt szombati tévészereplése óta Adele nem tűnik az újságok címlapjáról, és az általában megbízható People magazin most talált valakit, aki a sztárt elvileg közelről ismeri, és aki biztosan állítja, hogy a 32 éves énekesnő tavalyi válása után mostanra már talált egy új partnert. Az illető egy Skepta művésznevű, 38 éves, brit rapper, őt ábrázolja az alábbi fotó.

Kezdenek beforrósodni a dolgok

– mondja ez a bennfentes valaki az állítólag már hónapok óta egymással flörtölő Adele-ről és Skeptáról, akinek a polgári neve Joseph Junior Adenuga. A forrás még ezt teszi hozzá:

Ugyanazokban a körökben forognak Londonban, és Adele jól elvan.

Ennek a viszonynak a romantikus természetére nincs más bizonyíték az illető szaván kívül, de az biztos, hogy Adele és Skepta már évek óta jóban vannak. A rappernek szintén vagy egy gyereke, egy 2 éves kislánya, és ugyanazon a környéken nőtt fel, ahol Adele is. Korábbi interjúkban emlegették már egymást, és kommentálták egymás Twitterét vörös szivecskékkel, bár ez utóbbi önmagában párkapcsolat jelének nyilván nem tekinthető.

Ha ön ezek után meg szeretne ismerkedni Skepta zenéjével, íme a legutóbbi, márciusi videóklipje. A szerzemény címe: Waze.