Ebben a posztban hírességek-influenszerek olyan posztjait lehet megnézni, amik kőkeményen a szexi kategóriába tartoznak. Nicole Scherzinger az első, akinek csak most jutott eszébe elbúcsúzni a nyártól és üdvözölni az őszt, de persze ha én egy ilyen tengerparton lennék, lehet, hogy nekem még most se jutott volna eszembe.

Khloe Kardashian, a Kardashian-klán azon tagja, aki a külsejét a kaméleonhoz hasonlóan képes változtatni, szintén egy bikinis poszttal jelentkezett, de ő aztán nem búcsúzik semmitől, viszont mindenkit szeretettel üdvözöl.

Testvére, Kourtney Kardashian szintén a bikinis képeknél tart most az Instáján, itt éppen két férfival fürdőzik önfeledten.

És Kim Kardashiannek köszönhetően tekinthetjük meg mindhárom nővért együtt, bikiniben. A kiruccanás apropója természetesen az volt, hogy Kim Kardashian most töltötte be a negyvenet.

Mindeközben Demi Rose a Maldív-szigeteken mutatta meg a fenekét a naplementének.

Emily Ratajkowski terhes, és többet is posztolt erről az elmúlt pár napban, de mostanra már vissza is tért a szokásos témához: ebben a posztban sajátmárkás alsóneműit mutatja meg, és igen, van bikini is, csak tovább kell lapozni.

Úgy hozta a sors, hogy Elizabeth Hurley színésznőt most megint éppen bikiniben fotózzák. Íme, mit posztolt róla.

És természetesen a Sports Illustrated című magazin fürdőruhás kiadásánál is egész évben bikiniszezon van, úgyhogy rájuk is mindig lehet számítani, ha az ember szőke bombázókat szeretne látni, akik háromszögbikiniben pózolnak a kamerának.