Paris Hilton után Justin Biebernek is lett egy dokumentumfilmje, amiben életének nehéz periódusairól is beszámol. Az énekes a félórás filmben elmondta, hogy többször voltak már öngyilkos gondolatai. 

Bieber nemrég elkészült Lonely (Magányos) című száma kapcsán jött szóba, hogy hiába a sztárság és a pénz, a hírnév magányossá tette őt, sem feldolgozni, sem örülni nem tudott annak, amilye van. 

Voltak időszakaim, amikor nagyon-nagyon az öngyilkosság felé hajlottam. Hé, ember, sosem fog elmúlni ez a fájdalom? Annyira állandó szereplő volt a fájdalom az életemben.

Bieber azért nem adta fel, mert hitt Istenben, és abban, hogy Isten semmit nem tesz ok nélkül, egyszer majd minden rendeződni fog. Az énekes visszatekintve úgy gondolja, ha beszélt volna a fájdalmáról, sokat segíthetett volna magán, de sajnos senki nem volt a környezetében, aki arra biztatta volna, hogy beszéljen az érzéseiről. 

A dokumentumfilm megjelenése után a rajongók aggódó üzeneteire  Bieber  Twitter-oldalán válaszolt, ahol azt írta, az utóbbi 8 hónap a gyógyulás időszaka volt, most már boldog és egészséges.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.