David Beckham interjút adott a The Sun című lapnak, aminek az apropója egy jótékonysági kampány volt, és amiben szóba kerül többek között az is, hogy a 45 éves volt futballista (eddig) hogyan bírta a karantént, amire ő azt mondta, hogy a legnagyobb probléma a négy gyerek otthoni oktatása, a legkisebb kivételével. A családról a fenti kép februárban készült a londoni divathéten, David Beckham ölében a kislánya, Harper ül, mellette Cruz Beckham, őmellette pedig Romeo Beckham. Na de nézzük, mit mondott az apuka az otthoni tanulásról.

A lányom, Harper, egy álom. Felkel reggel 8-kor és dolgozik délután 4-ig. De a legfiatalabb fiam, Cruz, végigcsinál 45 percet, aztán azt mondja, hogy „kész vagyok”

– meséli David Beckham. Harper Beckham 9 éves, legfiatalabb bátyja, Cruz 15, idősebb bátyjai pedig, Romeo és Brooklyn Beckham pedig már 18 felett vannak mind a ketten.

A Beckham-gyerekek iskolai előmeneteléről utoljára Victoria Beckham beszélt másfél évvel ezelőtt, aki azt mondta, gyerekei örökölhették tőle a diszlexiát, és ezért van, hogy nem túl jók a suliban. Az apuka friss nyilatkozatából azonban nagyon úgy tűnik, hogy a három, kevésbé jól tanuló fiúval ellentétben húguk, Harper szorgalmasan teljesít az iskolában.