Nemcsak Meghan Markle-ékat környékezte meg a Netflix: a streamingszolgáltató meggyőzte David Beckhamet, hogy dokumentumfilmet készíthessen élete eddig sosem látott pillanatairól, írja a Sun. Az exfocista nem aprópénzért egyezett bele: 6 millió fontért, vagyis picivel több mint 2,4 milliárd forintért vállalta el a dokumentumfilmezést. 

A mű nemcsak Beckham jelenéről, hanem a hírnévhez vezető útjáról is szól majd. A múltat nemcsak régi fotókkal elevenítik fel a műsorban, Beckham csapattársai is nyilatkoznak arról, milyen volt Beckham a '90-es évek végén. Persze élete szerelméről, Victoria Beckhamről sem feledkeznek el, megismerkedésük története, az első randik felidézése sem maradhat ki a dokuból. 

Ez egy igazán merész húzás a Netflixtől. Teljesen más oldaláról mutatják be Davidet, úgy láthatjuk őt, ahogy előtte még sosem

– mondta egy forrás, aki hozzátette azt is, hogy arra is kitérnek majd a sorozatban, milyen birodalmat épített fel a Beckham-házaspár. De nemcsak a feleség, a gyerekek is szóhoz fognak jutni a műsorban, ami még a focista korábbi legendás frizuráiról is elmélkedik egy picit, valamint James Cordent is megszólaltatják benne, hogy Beckhamről beszéljen.