Hujber Ferenc a hamarosan induló Konyhafőnök VIP-vel tér vissza a magyar realityk világába, ahol platinaszőke hajával és kiborulásával szórakoztatja majd a nézőket. Ám a műsortól függetlenül is akad róla írnivaló: a színész titokban újra megnősült, közli a Blikk.

A három éve többnyire Londonban élő színész 2018-ban vált el két gyermeke anyjától, Tölgyesi-Khell Cynthiától, akit a lap szerint szintén meglepett, hogy volt férjének új párja, akarjuk írni felesége van. Hujber ideiglenes hazatérése és a Konyhafőnök VIP miatt a Fókusznak adott interjújában szólta el magát mintegy mellékesen, hogy házasságban él: 

Azt mondtam a feleségemnek, hogy szerintem kipihentem az elmúlt tizenöt évet, a feltornyosult stresszt és fáradtságot, erre volt nekem.

A Blikk informátora nemcsak arról számolt be, hogy Hujber exfelesége még nem találkozott a színész jelenlegi szerelmével, hanem arról is, hogy az egykori pár bár jó viszonyban maradt egymással, csakis gyerekeik miatt beszélnek egymással. A színész 3-4 havonta látogat haza Magyarországra, hogy találkozhasson fiával és lányával. 

Hujber a Fókuszban arról is beszélt, hogy nincsenek anyagi gondjai és magyar illetve angol barátai szerint is sokkal nyugodtabb, mint régebben. A színészről a műsorban kiderült, hogy szakács végzettsége is van, amit 1992-ben, kizárólag apja unszolása miatt szerzett meg.