Matthew McConaughey színészt azzal lepte meg a felesége, Camila Alves az 51. születésnapjára (november 4-én), hogy egy köszöntős videót posztolt a három gyerekükről. Bizonyára voltak az ünneplésnek más elemei is, de ez a pár éves felvétel elég helyes: a két fiuk és a lányuk először még visszafogottan, aztán egyre nagyobb átéléssel óbégatja az apjuknak, hogy boldog születésnapot.

A videót aztán megosztotta az ünnepelt is, megjegyezve, hogy ez szép ébresztő volt. Tessék, nézzék meg önök is!

A színész és modell-felesége 2006-ban ismerkedtek meg és 2012-ben házasodtak össze, az egyik legvisszafogottabb híres párnak tekinthetjük őket a saját ismertségi kategóriájukban. Három gyerekük név szerint Vida (aki egy tíz éves lány), illetve Levi és Livingston (tizenkét és hét éves fiúk). Családi életük meglehetősen nyugodt és visszafogott, és bár McConaughey a saját életéről írt, személyes jellegű könyvén (Green lights) kívül nem nagyon nyilvánult meg eddig a magánéletével kapcsolatban. A kötet miatt viszont a szélesebb körben is kiderültek róla olyan dolgok, amik általában inkább a bulvár-tematizált hírességekről szoktak: hogy mi volt, amikor egymásba zúgtak a kolléganőivel, miként, illetve miért veszítette el a szüzességét, és szóba került a szülei viharos kapcsolata is (bár arról már korábbi interjúkban is beszélt, talán a saját magánélete ellentételezéseképpen).

A családi értékrendjükről, a gyereknevelésről viszont rendszeresen megszólalt a könyvének hírét vivő nyilatkozatok előtt is. Korábban például elmondta, hogy a kemény szeretet fontosságában hisz, ettől függetlenül viszont nyugodt szívvel mondhatja, hogy a gyerekeiknek egyértelmű, milyen nagy szeretet van a családban.

Az is kiderült, hogy a karantén kezdete óta mindhárom a hobbik és az önmegvalósítás új műfajai felé indult el. Nem nagyon volt más választásuk, ugyanis unatkoztak. Mindannyian izgalmasnak tartják a fotózást, és a színész állítja, hogy a csapat egyre jobb benne.

„Kétszer olyan lelkesen űzik a hobbijaikat, a kreatív elfoglaltságokat, és olyan oldaluk lépett működésbe, ami nem hiszem, hogy igazán teret kapott volna, ha megint iskolába járnának” – mondta korábban a People-nek. Ugyanabban az interjúban részletezte a gyerekek érdeklődését is: Livingston ír, Vida fest és rajzol (mellesleg képregény-rajongó), Levi pedig muzikális. „Gyakorlatilag úgy született, hogy meg tudja különböztetni a dúrt a molltól. Az elmúlt hat hónapban nagyon rákapott arra, hogy zeneszerzők alapján válogatott zenéket hallgasson, és most már ott tart, hogy hallgat egy filmet, és közli, »ó, ez Hans Zimmer«, vagy »ez John Williams«, ami elég menő.”

Ha az eddigiekből nem lett volna egyértelmű, McConaughey ki is mondta, hogy az apaság a legfontosabb az életében, mindig is arról álmodott, hogy családja lesz. „Remélem, hogy a gyerekeink lelkiismeretesek, magabiztosak és önállóak [lesznek]... Mindhárman nagyon-nagyon gondoskodó és kedves személyek.”

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Matthew McConaughey a gyerekeiről posztolt videót

A felesége köszöntötte a néhány évvel ezelőtti felvétellel a születésnapján.

0 · Nov 07, 2020 09:32am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments