GettyImages-513778786

Phil Collins válása mostanra a nyílt sértegetésig fajult

2020.11.11. 10:14

Phil Collins és Orianne Cevey se veled, se nélküled kapcsolata most éppen a „se veled” szakaszban tart: másodjára is válófélben vannak, és nem túl békésen rendezik soraikat, ahogy arról korábban is írtunk. A válóper mostanra Cevey részéről a nyílt sértegetésig fajult [korábban azzal fenyegette férjét, hogy hamis állításokkal kelti majd rossz hírét, ez lenne az? – szerk.]: azt állítja Collinsról, hogy a sok italozástól és a receptre kapható gyógyszerek kombinációjától impotens lett, írja a Page Six.

De nem ez az egyetlen kellemetlen: a nő szerint a férfi korábban megígérte neki, hogy a 40 millió dollárt (12 milliárd forint) érő otthonuk eladása után a vételár fele az ő jussa lesz, Collins végül visszakozott, és már nem akar osztozkodni volt szerelmével. Ennél is meredekebb, hogy az exfeleség azt is leírta a válási iratokban, hogy férje, túl azon, hogy impotens, előfordult, hogy hónapokig nem fürdött, még a fogát sem mosta meg.

Nem zuhanyozott, nem mosta a fogát, nem öltözött fel tisztességesen.

Collins az állítása szerint 2019 augusztusától egészen idei költözésükig hanyagolta el a testi higiéniáját. A zenész a 2017-óta tartó, állítólagos alkohol- és gyógyszerproblémái miatt 

több alkalommal is beverte a fejét, elesett, kórházba kellett vinni, ahol álnéven jelentkezett be. 

És mindez egy 2019-es hátműtét után csak rosszabbodott: Collins az antidepresszánsokra és fájdalomcsillapítókra is rászokott, depresszióssá és agresszívvá vált. A volt feleség vádjai szerint nemcsak őt, hanem gyerekeit is hanyagolta, a zeneszerzésre is képtelenné vált. 

Ugyanakkor Collins ügyvédjei szerint a feleség rágalmai alaptalanok, a zenész egyik ismerőse állítja, hogy Collins valóban beteg, ezért muszáj gyógyszert szednie, de ettől még nem vált szörnyeteggé. 

Komoly idegi problémái vannak, ami miatt napi rendszerességgel kell gyógyszereket szednie. Ezért fordult elő néha, hogy leesett a színpadról. Jelenleg is Nagy-Britanniában van, a Genesis-szel gyakorol, amire nem lenne képes, ha igazak lennének az őt ért vádak.