Hujber Ferenc a Konyhafőnök VIP tegnapi adásában könnyek között rohant ki a zsűri véleményének meghallgatása után. Fördős Zé követte őt az öltözőbe, ahol Hujber elmondta, azért rohant ki, mert 

Nem ez vagyok, nem ez vagyok, nem ez vagyok. Nem vagyok 40%. Ez nem méltó. A többieknek legalább van esélye, mert ők jók. 

Hozzátette, inkább kiszáll, nem akar szánalomból tovább a játékban maradni, átadná az esélyt azoknak, akik érdemesek rá. Az indulatos szavakra Fördős Zé azt válaszolta, a Konyhafőnökben még senki nem maradt bent szánalomból. Hujber végül nem esett ki: Rácz Jenő csapatában folytatja a játékot.

A Konyhafőnök után Londonba már visszatérő színész a Fókusz kérdésére elmondta, utólag viccesnek látja a történteket, de akkor és ott úgy érezte, minden, beleértve a konyhagépeket is, azért vannak a versenyben, hogy ellene legyenek. Emellett nagyon hiányzott neki Londonban maradt felesége, a vírushelyzet is feszültséggel töltötte el, ezért is reagált érzékenyebben a kritikára.

Hujber a Fókuszban arról is beszélt, hogy nagyon tetszenek London parkjai is, ahol reggelente meditál, mantrázik és énekel is, közben pedig átgondolja, milyen feladatok várnak rá aznap, este pedig nyugodtan dől az ágyba, már 10 órakor. 

Nekem óriási problémám volt, évtizedekig csak alkohollal tudtam letenni a napot, bizonyos mennyiségű és egyre több mennyiségű alkohollal. Az nem volt igazi alvás. 

Nemcsak a rendszeres mozgás/meditálás Hujber kipihentségének és lelki egyensúlyának a titka: böjtöl is.

Szakaszosan böjtölök. 18 órát nem eszel a 24-ből és egy hatórás ablakban azt eszel, amit akarsz.