Ma egy hete csordogál a Való Világ Powered By Big Brother 10 című adásfolyam az RTL2-n, ami rögtön az első este azzal kezdődött, hogy VV Gina bugyira vetkőzött a jacuzziban, majd azzal folytatódott, hogy szintén VV Gina előre kiakadt azon, hogy neki biztos be fognak szólni azért, hogy csak úgy vetkőzik. Különböző mondásait itt olvashatja újra, alább pedig egy újabb jelenetet lehet megnézni, amiben a realityversenyző bulizós kedvében van, és ezért előveszi a melleit. És ha már az ember a Való Világ 10 súlyos videóit szemlézi, elég nehéz egynél megállni, menjünk el most mondjuk 5-ig!

1. VV Gina félmeztelenkedése

Szóval ez az a videó, amiben újra meg lehet nézni VV Gina melleit. Az előző vetkőzése után VV Gábor kritizálta őt a háta mögött, ezúttal ÉNB/VV Bálint teszi ezt a következő szavakkal: „összefújta ide a szél rendesen az embereket mindenhonnan”.

2. VV Vivi orrszőre

A második videó néhány trágár beszélgetésfoszlányt tartalmaz, valamint azt, hogy VV Renátó beszól VV Vivinek, hogy mossa meg a haját, majd VV Renátó csipesszel kitép VV Vivi orrából egy szőrszálat.

3. VV Merci idegessége

A frissen érkezett VV Virág szerint rajta kívül mindenki sunyi és nyálas ebben a műsorban, ettől VV Merci „kurvára ideges” lett és szájbaverést helyezett kilátásba.

4. VV Mercédesz megszégyenítése

VV Merci és VV Mercédesz két különböző személy, és a fenti videó mintha azért készült volna el, hogy az RTL a kettő közül az utóbbit megszégyenítse étkezési szokásaiért. Beköszönésekor VV Mercédesz azt mondta, korábban elhízott, ezért volt egy zsírleszívása, és most vigyázni próbál az alakjára, ehhez képest a fenti videóban falja a kockasajtot és a felvágottat, sőt, a végén még a saját arcába is fröccsenti a pezsgőt, mert mintha a videó azt sugallaná, hogy aki mohó, az pórul jár. Mi a kínosabb, az, hogy VV Mercédesz nem diétázik, vagy az, hogy az RTL külön videóban szégyenít egy nőt azért, mert nem diétázik? Máris van min merengeni a hétvégén.

5. VV mindenki műveletlensége

Volt már ebben a szériában ilyen témájú videója az RTL-nek és lesz is még jó sok bizonyára, mert nehogymár csak a konkurens csatorna Észbontók című műsorában lehessen nevetni az átlag magyar realityszereplő műveletlenségén. Ebben a részletben az a téma, hogy vajon mit jelenthet az „egzakt” szó, és hogy ki írta a Szózatot.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ha ma még nem látta VV Gina melleit, akkor ezt az 5 újabb, súlyos videót ajánljuk a Való Világ 10-ből

VV Gina megint vetkőzött, VV Merci kiakadt, mert VV Virág mindenkit lesunyizott, VV Mercédesz pedig szégyellje magát, hogy nem diétázik!

160 · Nov 20, 2020 03:04pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments