Ne-Yo egy 41 éves, amerikai énekes, ha ön ismer tőle valamit, akkor a legnagyobb valószínűséggel az a So Sick című No1 sláger 2006-ból. Na ebben a posztban az ő házasságáról lesz szó, mert elég érdekesen alakultak az események az elmúlt egy évben.

Ne-Yo és a fenti képen mellette látható Crystal Renay Williams 2016-ban házasodtak össze. Ne-Yónak két gyereke van korábbról, ebből a házasságból még kettő született, de az énekes idén februárban bejelentette, hogy szétmentek a feleségével és válnak.

A Tamron Hall Show című műsorban emlékszik most vissza a pár erre az időszakra, és a feleség, asszonynevén Crystal Smith most azt mondja, hogy amikor a bejelentés történt, éppen össze voltak veszve Ne-Yóval és nem beszéltek egymással, de ő nem tudta, hogy a férje válni akar: ezt csak a bulvárlapokból tudta meg.

Nem igazán álltunk szóba egymással akkor éppen. Úgy döntöttem, hogy kilépek a kapcsolatból problémák miatt, és akkor úgy éreztem, ezt csak azért csinálja, hogy bosszút álljon rajtam vagy bántson engem vagy valami ilyesmi. Azt mondta, hogy ez nem így van, és ezt el is hiszem neki. De attól még egyáltalán nem volt jó érzés, sőt, minimum nagyon kínos volt

– idézi Crystal Smith nyilatkozatát a Page Six. Mindezek után az asszony terápiára ment, a pár segítséget vett igénybe, és némileg meglepő, de annál örvendetesebb fordulattal rendezték a házasságukat. A válásból nem lesz semmi, újra együtt vannak, és amint azt ez a videó is mutatja, Ne-Yo most már azt mondja, a bejelentés ellenére igazából sosem akart elválni a feleségétől.