Még a tiltást is inkább átfogalmazom, nehogy Curtis úgy vegye, hogy felhasználtuk a posztja szövegét, mindenesetre az a lényeg, hogy a rapper most először tett ki az Instagramjára közös fotót új szerelmével, Barnai Judit kosárlabdázónővel, de nem szeretné, hogy ezt a posztot bárki felhasználja. Szóval még azt se árulom el, hogy van-e egy szerelmes félmondat a kép mellé írva, ha ön kíváncsi Curtis és Barnai Judit közös fotójára és az azt kísérő szövegre, kattintson ide!

Barnai Judit Instagramjáról is tilos aképek, insta storyk felhasználása”, természetesen az ő kérését szintén tiszteletben tartjuk, de mivel ő a szöveg felhasználását nem nehezményezi, talán belefér, ha felhívom a Velvetolvasók figyelmét a sportolónőnek erre a posztjára, amiből kiderül, hogy 15 évvel ezelőtt súlyos balesetet szenvedett: kilépett egy busz mögül, elütötte egy autó, métereket repült, sérült a térde, válla, csípője és a gerince. Két éves rehabilitáció után tudott újra sportolni, a baleset dátumát úgy emlegeti, mintmásodik születésnapját”.

Barnai Judit Instagramján egyelőre nincs Curtisszel közös kép.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Curtis először posztolt közös fotót új szerelmével, Barnai Judittal

Azt azonban tilos elárulnunk, hogy Curtis hozzáfűzött-e egy szerelmes félmondatot a képhez, amin puszit ad a kosárlabdázónőnek.

7 · Nov 22, 2020 01:50pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments