GettyImages-1269758267

Miley Cyrus visszaesett, de két hete megint józan

2020.11.25. 13:52

Június elején, amikor még Miley Cyrus éppen Cody Simpsonnal  járt (nyugodjon meg, már régen szakítottak), büszkén írhattuk, hogy a szerelmespár jó hatással van egymásra, és mindkettőjük lemondott az alkoholról. Igen ám, csakhogy a karanténidőszakban Cyrus kissé elgyengült és a pohár aljára nézett, de ez már két hete, azóta pedig ismét színjózan, beszélt róla az énekesnő az Apple Music Youtube-ra feltöltött műsorában.

Amikor a műsorvezető Zane Lowe az egy éve tartó józanságára terelte a szót, Cyrus bevallotta, hogy azért ez nincs teljesen így.

Nos, teljesen őszinte leszek, mint a legtöbb ember, picit én is megzuhantam a karantén alatt, nagyon sok rossz dolgot éreztem, úgyhogy képtelen lennék úgy itt ülni, hogy azt mondjam, igen, kurvára józan voltam.

Cyrus nem ostorozza magát az elgyengülése miatt, és nemcsak azért, mert azóta már két hete józan, hanem azért is, mert önszidalmazás helyett inkább megpróbálja megérteni, mi történt vele akkor, hogy nem tudott nemet mondani az alkoholra. 

A 28 éves énekesnő néhány napja ünnepelte a születésnapját, talán ezért is érezte úgy, hogy meg kell osztania magáról Insta-oldalán néhány nagyon aranyos gyerekkori videórészletet, mint amilyet most mi is mutatunk: