Fluor Tomi és Diaz a Reggeli vendégei voltak, hogy hamarosan megjelenő új klipjükről beszéljenek, ám előbbinél legelőször azt hozták szóba, hogy mennyire lefogyott. 

Igen, egy tizenhármast ledobtam, az ilyenekre tök jó volt ez az év. Ha már fesztiválok nem voltak, legalább a szervezetem boldogabb legyen.

És bár a covidnak az ő életében megvolt az a pozitív hatása, hogy segített neki lefogyni, nyilván, többnyire neki is negatív következményekkel járt a világjárvány, például elmaradtak a Wellhello koncertjei, Fluor pedig egy sokkal lassabb és unalmasabb élettempóra kapcsolt. 

Úgy élek, mint egy ötvenéves egyedülálló nő. Főzök, mosok, teregetek. 

Online koncertjeik azért nem voltak, vette át a szót Diaz, mert nem hisznek abban, hogy az energia, ami egy koncert alkalmával a színpadon jelen van, online térbe is átültethető lenne. Diaz ennek ellenére sem szomorodott, legalább volt idejük a dalszerzéssel foglalkozni. Végül szóba jött Fluor Tomi szinglisége, amin Nádai Anikó látványosan és hosszasan meglepődött, teljesen kimaradt neki, hogy az énekes szakított a barátnőjével. Ezek után annyira megsajnálta Fluort, hogy felajánlotta neki, karácsonyozzon náluk.

És ha már  az új klipjük reklámozása miatt érkeztek a fiúk a műsorba, meg is mutatjuk a videót, ami a Wellhello Youtube-oldalán csak este 6-tól lesz megnézhető.