A nap legfontosabb híre az volt, hogy koronavírusban elhunyt Balázs Fecó, de van még egy friss információ, ami a járványhoz kapcsolódik: Pál Dénes azt írja az Instagramon az alábbi posztban, hogy ő is átesett a megbetegedésen. Sőt, szerelme szintén koronavírusos lett és kórházba is került, ezért a The Voice és a Sztárban sztár énekese figyelmeztet, hogy nem szabad elbagatellizálni a járványt.

Nem akartam nagy dobra verni, de rajtam is „átszaladt” ez a vírus. Ezt a pár gondolatot nem azért írom le nektek, hogy félelmet és pánikot keltsek szenzációhajhász módon, hanem mert sokan még mindig mély tagadásban vannak és kicsit félvállról veszik a dolgot. Voltam már beteg, náthás, influenzás stb... de ehhez hasonlót még nem tapasztaltam.

– írja a 29 éves apuka, majd rengeteg részletet megoszt a tüneteiről, illetve arról, szerelme hogyan került kórházba, miután a vírus nála még súlyosabb tüneteket okozott. Ezután kommentben hozzáteszi még többek között a következőket is.

Vigyázzatok magatokra, vegyétek komolyan. Nem azt kérem, hogy rettegj, hogy félj, de tegyél meg mindent annak érdekében, hogy magadat és másokat megóvd. Ne bagatellizáld el. Ne mondd, hogy más betegség több áldozatot szed, meg bezzeg az influenza... értelmetlen kifogás. Nem vagy szakértő, és ne tégy úgy, mintha az lennél. Ne mondd azt, hogy nincs is ismerősöd, akit elért volna, így téged se fog. Hidd el inkább, légy hálás ezért és ne azt hirdesd, hogy a sport meg az egészséges életmód majd biztosan megvéd, mert nem tudhatod. Ha segíteni nem tudsz másokat, legalább ne tégy kárt azzal, hogy „bezzegember” leszel. Hordj maszkot! Kívánom, hogy mindenki sikeresen átvészelje ezt az időszakot és végre valahára elkezdjünk kimászni belőle.

Hiányoztok. Hiányzik a közönség, a taps, a színpad előtti drukk, a kilométerek, az ismerős arcok, minden, amit 2020 magában rejthetett volna. De megyünk előre.

Én ott leszek és várlak titeket!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pál Dénes beszólt a koronavírust elbagatellizálóknak

Az énekes és szerelme is elkapta a betegséget, a lány kórházba is került. „Nem vagy szakértő, és ne tégy úgy, mintha az lennél” – írja Pál Dénes.

64 · Nov 27, 2020 03:29pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments