A fene tudja, hogy mennyire szenzáció még 2020-ban, hogy két ember szexel egy valóságshow-ban, mindenesetre az alább adásrészletből úgy tűnik, hogy a 18 éves VV Virág és a 22 éves VV Dani ezt tette a paplan alatt, miközben többen aludtak mellettük a szobában. Amikor a menetnek vége lett, kimentek egyet mosdani-dohányozni. Bár szex közben még egy

annyira szeretlek

sóhaj hagyja el VV Virág ajkait, cigizés közben már úgy beszélgetnek, mintha veszekednének, de persze az is lehet, hogy ebben az életkorban és szubkultúrában ez számít romantikázásnak. Mindenesetre VV Dani azt mondja két böfögés között VV Virágra, hogy „majomképű”, majd később a szemébe mondja, hogy szóba se állna vele, ha nem lennének összezárva, és megjegyzi, hogy a lány „bamba, üveges tekintet”ű.

Köcsög vagy,

vonja le ezek után a következtetést VV Virág, és leszúrja VV Danit, amiért így beszélt vele, többek között olyan kifejezéseket téve hozzá szexpartnerét illetően, hogy „cseléd” és „csicska”. Hát nézzük együtt.

Még egy 18+-os videó ugyanerről, amiből kiderül az is, hogy a szexet milyen trágár viccelődés előzte meg.

Ha szeretne még több ilyet látni, a Való Világ 10 minden nap 22:00 órától, szombatonként 21:00 órától megy az RTLII műsorán.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
VV Virág szexelt egyet VV Danival, aztán leköcsögözte, lecselédezte és lecsicskázta

Persze Dani kezdte azzal, hogy azt mondta, nem állna szóba Virággal, ha nem lennének összezárva. Dehát össze vannak, úgyhogy... Két videó is van.

73 · Dec 01, 2020 09:43am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments