Jennifer Lopez is beállt azon hírességek közé, akik a szépségiparban is érvényesülni szeretnének. Az 51 éves énekesnő JLO Beauty márkájának termékei jövő év elejétől lesznek elérhetőek, de már most elkezdte a reklámozásukat. Az Elle magazinnak nemcsak szépségápolási rutinjáról beszélt (például a bőre hidratáltságát az olíva olajnak köszönheti), hanem arról is, hogy még sosem botoxoltatott. 

Eddig a napig még nem botoxoltattam. Nem az a fajta ember vagyok. Semmi bajom nincs azokkal, akik botoxoltattak, de én nem fogok.

Az énekesnő/színésznő a természetközelibb megoldásokban hisz, például a saját termékeiben, amiket hamarosan a piacra dob. Azért a fenti kijelentése után kicsit helyesbített: az, hogy eddig nem botoxoltatott, nem jelenti, hogy később sem fog. Az E! News újságírójának pedig már arról beszélt, hogy nemcsak ő imádja a különböző krémeket használni, vőlegénye, Alex Rodriguez is odavan a kenceficékért. A férfi annyira gyakran sürgölődik az énekesnő piperecuccai között, hogy gyakran össze is vesznek emiatt. 

Imádja a bőrápoló termékeket. Amikor kipróbáltam egy termékeket, mindig megkérdezte, hogy mit csinálok, mit használok, miért nem próbáljuk ki mind a ketten. "Adj belőle, adj belőle, ne légy undok" - mondta a vőlegényem. Én meg azt válaszoltam, hogy hagyjon békén, 5 napon keresztül kell használnom őket. Szabályosan veszekedtünk a termékek miatt.