A nemrég a Blackpinkkel is összeállt Selena Gomez egy sminkelős Youtube-videóban beszélt Rare Beauty nevű kozmetikai márkájáról és szerelmi életéről. Előbbiről azt árulta el, hogy bár a kozmetikai cége megalapítása egy teljesen új és ismeretlen terület volt számára, azért vágott bele, mert úgy gondolta, sminktermékei segítségével még közelebb érezheti magához a rajongóit, akik közül nagyon sokan érezhetik úgy, hogy megkövetelik tőlük, hogy mindig tökéletesen nézzenek ki. Milyen kedves, hogy Gomez a segítségükre sietett néhány make-up termékkel! Az énekesnő ugyanakkor nem szeretné, ha azért lennének népszerűek sminktermékei, mert ő gyártja őket, szerinte a márkája ettől függetlenül is minőséget képvisel. 

Áttérve a sminkelős videós beszélgetés izgalmasabb részére, Gomez azzal kezdett viccelődni, hogy sosem lesz esküvője, majd azzal folytatta, hogy milyen nehéz ismerkednie a karanténidőszakban.

Vicces, hogy ilyenekről beszélek, hogy szeretnék egy barátot, de annyira azért nem gondolom komolyan. A srácokkal nagyon sok baj van. (...) Mindegyik exem azt gondolta rólam, hogy őrült vagyok, de nem érdekel. 

Az énekesnő korábban járt már Justin Bieberrel, és randizott Katy Perry vőlegényével, Orlando Bloommal is, nem is olyan régen pedig The Weeknddel találkozgatott, de a One Directionös Niall Horannal is összehozták már.