Elérkeztünk az Álarcos énekes második évadának fináléjához is, amit Istenes Bence és Csobot Adél véleménye szerint a műsor történetének legizgalmasabb és legmeghökkentőbb leleplezésével zárul.  A legjobb háromba a Banán, a Zebra és a Röfi került be. Hozzá kell tenni, a Röfinél volt egy csere: eredetileg Liptai Claudiát rejtette a jelmez, akinek soron kívül kellett felfednie magát, mert elkapta a koronavírust. Az önleleplezés után azonban egy másik híresség öltötte magára a jelmezt és folytatta a játékot. 

A műsorban elsőként a Röfinek kellett felfednie személyazonosságát.  Gáspár Laci és Csobot Adél szerint Tóth Gabit rejtette az álarc, Sebestyén Balázs Dér Henire, Hargitai Bea pedig Gallusz Nikolettre tippelt. És kinek lett igaza? Senkinek. 

A Röfi álarca mögött

Puskás Peti volt.

A második helyezett a Zebra volt, aki nem okozott túl nagy meglepetést, a zsűri már többször is kimondta a nevét a műsor alatt. Az álarc

Molnár Áront rejtette. 

Az Álarcos énekes második évadának győztese a Banán lett, aki a zsűrik egyhangú véleménye szerint Miller Dávid. Hogy eltalálták? 

Igen, tényleg Miller Dávid volt a Banán jelmez alatt.