Görög Zita és Kajdi Csaba, akik nemrég a Viasat 3 Észbontók c. műsorában egyszerre szerepeltek,  egy közös fotójuk posztolásával közölték Insta-oldalukon, hogy több év után végre kibékültek egymással. Görög most a Blikknek nyilatkozott arról, min  kaptak össze 18 évvel ezelőtt.

Spoiler: már nem is emlékeznek rá. 

Görög először arról beszélt a lapnak, hogy családjával átestek a koronavíruson, és míg nem érezte a szagokat, mindent odaégetett. Ezután kérdezték arról, min is vesztek össze majdnem két évtizede Kajdival. A modell egy pontosítással kezdte: szerinte nem összevesztek, csak eltávolodtak egymástól. De hogy pontosan miért, azt annyira nem fejtette ki. 

Amikor a 2001-es amerikai terrortámadás után haza kellett jönnöm New Yorkból, nem tudtam, mennyi időt töltök Budapesten, nem vettem ki albérletet. Pár hónapig együtt laktunk, de mint ahogy az lenni szokott, két dudás nem fért meg egy csárdában.

Ezután ha összefutottak egy rendezvényen, maximum egy köszönést engedtek meg maguknak, de az is előfordult, hogy még egy sziára sem méltatták a másikat. Görög szerint huszonévesen olyan dolgokon is megsértődik az ember, ami később fel sem tűnne neki, vagy, mint jelen esetben, amire később nem is emlékszik már. 

Néhány hete újra együtt forgattunk és próbáltuk felidézni, min vesztünk össze. Amellett, hogy nem jöttünk rá, sokkal fontosabbnak tartjuk a jelent és a jó emlékeket, ami összeköt.