A hazai bulvárlapok és -tévécsatornák mai termését már áttekintettük, most nézzük, a közösségi médiában miket osztottak meg magukról a hazai hírességek! Görög Zita például egy Kajdi Csabával közös régi képet osztott meg annak kapcsán, hogy most együtt szerepeltek a Viasat3 Észbontók című műsorában.

Görög Zita, aki modellként dolgozott ekkor, a következőt írja a Cyla néven is ismert modellügynökkel közös fotóhoz:

Jól emlékszem, kb. 18 év mosolyszünetet tartottunk, miután pár hónapra befogadtál Nagykovácsiba. De ki tudja már, mi történt?? Biztos összekaptunk egy kanin

– ássa el a csatabárdot Görög Zita, akinek az Instagramját mindig érdemes figyelni, a legfrissebb bejegyzésében ugyanis modellkarrierjéről egy csomó mindent elmond, ami még annál is érdekesebb, hogy 18 évig mosolyszünetet tartottak Kajdi Csabával.

Imádtam a gyönyörű fotókat, de a tudat, hogy mindig még szebbé és még szebbé varázsolnak, zavart. Mások és magam miatt. Elvette az önbizalmam. Sosem éreztem a szépségem elégnek. Elnyomta a belső értékeim. Mások és magam előtt is. Elfelejtettem befelé figyelni. Elhittem, hogy ha a világnak nem fontos, akkor nem kell fejlődnöm. Nem váltam felszínessé, csak nem találtam a helyem a szakmában. Leblokkoltam pár évre. Ez nyilván kihatott a magánéletemre is, de az egy másik bejegyzés lesz.

Egy adottsággal karriert építeni, nem olyan felemelő, mint tudással. Számomra. Különbözőek vagyunk. Később jöttem rá, sok-sok év önostorozás és komplexusokban elveszettség után, hogy kitartás, fegyelmezettség, humor és alázat nélkül semmire nem mentem volna. Sosem fogtam meg a dolgok egyszerűbb oldalát, mert éreznem kellett a saját erőm. Szégyenkeztem a külsőm miatt, nem tudtam fogadni a bókokat és elnézést kértem mindenért. Ez ma már a múlt. 40-esen, kissé megfakulva, tökéletlenül jobban érzem magam. Tisztábban látom, mire építkeztem. És ez a belső bizalom, amit magam iránt érzek, büszkeséggel tölt el.

– írja többek között Görög Zita, a teljes szövegért kattintson a fenti képre!

Most tekintsünk meg három nagyon jó fotót Hunyadi Donatelláról! A modell itt számomra némileg Mihalik Enikő auráját idézi.

A koraszülöttek világnapja alkalmából Kiszel Tünde édesapja fotójával emlékezett arra, hogy ő, dr. Kiszel János volt az, aki elsőként szervezte meg hazánkban az intenzív koraszülött-ellátást.

Hogy egy jóval könnyedebb témával folytassuk: nézzünk most meg együtt egy rövid videót Lakatos Mariah-ról!

Ezen kívül:

  • Első szabály: akkor lehet kutyánk ha soha nem jön fel az ágyra!” – írja Liptai Claudia egy olyan fotó mellé, amin a kutya mellette fekszik az ágyon.
  • Az immár gazdabizonyítvánnyal rendelkező Bódi Sylvinek beértek az első kivijei, derül ki ebből a posztból.
  • Kárpáti Rebeka azt írja itt, hogy először féltette barátnőjét, Sydney van den Boscht, hogy talán nem jó ötlet, ha vállalkozik a Farm VIP című műsorban való szereplésre, de mostanra megnyugodott, hogy nem volt hiba elvállalni a mezőgazdász-realityt, és nagyon drukkol barátnőjének.
  • Tatár Csilla azt írja ebben a posztban, hogy „tudom, hogy a vírus még itt lesz egy darabig, de én úgy vagyok vele, ha már el kell kapnom valamikor, az ne karácsony előtt legyen (amikor a család együtt lehet) és ne akkor, amikor az eü rendszerünk, az orvosaink ennyire túl vannak terhelve. Éppen ezért - bár 20 éves pályafutásom alatt ilyenre még nem volt példa - az Atv vezetőségével közösen úgy döntöttünk, hogy a Mondd el Tatár Csillának karácsonyi különkiadását nem forgatjuk le.
  • Még komorabb gondolatait osztotta meg Fluor Tomi ebben a posztjában: „meggyűr minket az év, jön a sötét és a hideg, erősödik a szorongás, tépett kis madárkák leszünk tavaszra. Félek, hogy lélekben is be fogok zárkózni, hogy úgy leszek magam alatt, hogy végig tagadni fogom magamnak is. Bár a helyzethez képest szerencsés vagyok, sokat gondolkodom, hogy lehetne jól átvészelni tavaszig a nehéz hónapokat. Asszem, most már kinevetném a mumust, ha mást nem tudok tenni vele. Talán úgy könnyebb és lehet, együtt egyszerűbb lenne így feldolgozni.” A poszt egy kérdéssel végződik, azzal, hogy para-e most bulis klippel kijönni. Kylie Minogue válaszát már tudjuk: ő most jött ki nemcsak egy bulis klippel, hanem egy egész bulis albummal, Disco címen.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Görög Zita 18 év mosolyszünet után szerepel most újra együtt Kajdi Csabával

A modell egy régi, Cylával közös fotót osztott meg, és arról is vallott, hogy a modellkarrier elvette az önbizalmát: „sosem éreztem a szépségem elégnek”.

189 · Nov 18, 2020 02:33pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments