Kellemetlenül alakult Tokár Tamás bevásárlása, akire egy plázában támadt rá egy ismerőse, akivel még 10 évvel ezelőtt volt csúnya nézeteltérésük, írja a Blikk. Tokár zaklatója először csak kiabált a műsorvezetővel, utána azonban tettlegességig fajult a vita. 

Tokár azt mondta, a férfivel egy közös munka alkalmával ismerkedett meg, amikor az illetőnek vadabbnál vadabb elképzelései voltak, követelőzni kezdett, mire válaszol Tokár megszakított vele minden kapcsolatot. Múlt hét csütörtökön a szóban forgó férfi egy plázában hátulról odalépett hozzá, élete minden sérelmét Tokárra zúdította, majd megfenyegette és lökdösni kezdte a műsorvezetőt. Tokár hiába próbálta meg higgadtan kezelni a helyzetet, nem sikerült megnyugtatnia a férfit.

Fenyegetett, felsorolta, mivel és hogyan akar tönkretenni, majd lökdösődni kezdett. Ekkor érkeztek meg a bevásárlóközpont biztonsági őrei, akik lefogták és elvezették, majd rendőrt hívtam.

Az agresszív férfit az sem zavarta, hogy a biztonsági kamerák felvették a jelenetet, amikor viszont meghallotta, hogy kihívták a rendőrséget, elszaladt a színhelyről. A történtekről rendőrségi jegyzőkönyv készült.