Gwen Stefaninek hamarosan megjelenik az új dala, a Let Me Reintroduce Myself (Hadd mutatkozzam be újra), amelyhez már kiadott egy kislemezborítót. Mint a Page Six felhívta rá a figyelmünket, a kép egyik felén egy 25 évvel ezelőtti megjelenését reprodukálja, ahogyan a No Doubt zenekar Just A Girl című klipjében szerepelt. (Igen, annyi évvel ezelőtt még nem szólóban zenélt.)

Szóval itt a kérdéses kislemezborító, amelyen az eredetihez képest viszont magassarkút visel, de a ruhától a frizurán át a sminkig egészen hűen lekövették az eredetit. Ha rákattint a képre, bele is hallgathat az új dalba, amelyről talán nem túlzás azt állítani, hogy nyomába sem ér a Just A Girlnek.

(Annak a klipjére egy pillanatig visszatérve még: nem kizárt, hogy a tükör előtti, tumultusos-szépítkezős jelenet ihlette, legalább részben, Lily Allen 22 című dalának főleg erre koncentráló klipjét. Bár ott a kontextus is más, és a dal is inkább klasszikus angol pop, mint a No Doubt poppunkja.) Na de nézzük meg Stefanit, aki két szelfin is megörökítette átlényegülését a 25 évvel ezelőtti önmagává!

Stefaninek nagyon fontos a megjelenése, ami nem meglepő olyan személynél, akinek az előadóművészetek közé tartozik a hivatása. Az elmúlt években viszont többször írtunk arról, hogy különböző invazív és non-invazív szépészeti technikákkal (szabás-varrás, feltöltések és smink) elég sokat alakított a küllemén, hol előnyére, hol nem. Néha hirtelen rá sem ismertünk. Az alábbi képek (és a fenti borítófotó) az elmúlt héten készültek róla.

Na de mit szól most ehhez az önikertornyozáshoz?

Ön szerint hogy sikerült?

Legutóbbi kislemezborító-feszegetésünk tárgya Jennifer Lopez tökmeztelen megoldása volt, arról itt olvashat.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gwen Stefani a 25 évvel ezelőtti önmagára próbált meg hasonlítani

Ön szerint hogy sikerült? Figyelt a frizurára, sminkre, és persze az öltözetre is.

12 · Dec 09, 2020 10:52am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments