Már a Konyhafőnök VIP legelején kiborult a zsűrik véleményétől és kirohant a stúdióból Hujber Ferenc, aki a műsor tegnapi adásában ki is esett, de mielőtt ez még megtörtént volna, megint pánikolni kezdett, és mindent otthagyva kivonult. 

Hujbernek a szuvidálással gyűlt meg a baja, majd ahogy látta, hogy telik az idő ő pedig nem halad a feladatával, teljesen kétségbeesett és lefagyott. 

Olyan, mint amikor verset mondasz és feljön a torkodig, és egyszer csak mindent elfelejtesz, mert odáig jön a remegés. Egyszer csak azt éreztem, ha most megkérdeznék, hogy jobb vagy bal kezes vagyok, nem tudom megmondani.

Hujberhez a három fős zsűri két tagja, Rácz Jenő és Sárközi Ákos is odament segíteni, ám Hujber úgy érezte, minél többet segítséget kap, annál inkább bezárul. Hujber elmondta, hogy szerinte nem volt fair, hogy a többi játékossal ellentétben ő ilyen sok segítséget kap. Ezért bocsánatkérések közepette kivonult a stúdióból.

Végül aztán visszatért és folytatta a főzést. A zsűri őt és az Éjjel-Nappal Budapestől ismert Varga Mikit gondolta a két leggyengébb játékosnak, akik közül az utóbbit engedték tovább, Hujbernek kellett távoznia. 

Nagyon jó lesz visszaemlékezni arra, hogy mit csináltam, hogy miket tettem le az asztalra, mikre vagyok képes. De ma éreztem először, hogy ez nekem sok, ez a folyamatos kötéltánc.