A Story magazin friss számában Lakatos Márk a felmenőiről mesél. Nem szeretnénk mindent elárulni itt az interjúból, de a stylist-műsorvezető egy-két érdekességet a Velvettel is megosztott családjával kapcsolatosan.

A mi családunkban volt nápolyi útépítő vállalkozó, aki a XIX. század végén elment Erdélybe utat építeni, és mindenféle kalandokba keveredett, aztán amikor ment vissza haza Nápolyba, agyonütötték út közben” – meséli Lakatos Márk. „Valamint voltak megejtett parasztlányok, akik törvénytelen gyerekeket hoztak a világra – egy csomó olyan dolog, ami minden rendes családban is van. Ezért nagyon érdekes mindig a családfakutatás, amit nálunk az édesapám csinált. Az ilyen információk benne vannak a család kollektív tudatalattijában, mindenkinek a családjában, és ezek hatnak az életünkre. Ahogy régen mondták, akár hetedíziglen viszik tovább az emberek, amit a családtagjaik megéltek, ami a családjuk története.

Nálunk a nagyszülők-dédszülők már sajnos nem élnek” – mondja Lakatos Márk arra a kérdésre, hogy mennyire szoros a kapcsolata a rokonaival. „A testvéreimmel hárman vagyunk, illetve van még egy kisöcsénk édesapám újabb kapcsolatából. Egy laza szövetű dolog ez: nem igazán tartjuk napi szinten a kapcsolatot, nem vagyunk tűzön-vízen keresztül is összetartó, mindig minden problémát megbeszélő testvérek, de a bajban számíthatunk egymásra. A mi családunk ilyen.

Lakatos Márknak új, mesélős gasztrovideója jelent meg a YouTube-on, a Kultúrkaja című sorozat legfrissebb részét itt lehet megtekinteni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Lakatos Márk: „a testvéreimmel négyen vagyunk, nem igazán tartjuk napi szinten a kapcsolatot”

„Egy laza szövetű dolog ez, de a bajban számíthatunk egymásra. A mi családunk ilyen” – mondja Lakatos Márk a Velvetnek.

8 · Dec 10, 2020 03:52pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments