Tóth Gabi a Blikknek adott interjújában anyai élményeiről beszélt, szóba jött az is, hogy azért keresztelte meg egyéves lányát, Hannarózát, hogy értékrendet, útmutatást adjon neki, egyúttal szeretné átadni lányának azokat a tradíciókat, amiket ő is kapott szüleitől. Az énekesnő gyereke születése óta nem igazán szerepelt a tévében, persze egy-két kivétel akadt, például a Dancing With The Starsban is énekelt. 

Tóth  elmondta, hogy nagy hassal, 90 kilósan nem akart tévéműsorban szerepelni, de a Dancing With The Starsos fellépését nagyra értékeli, ez más volt, mint a "többi bohóckodás", amit korábban azért vállalt be, mert azt hitte, jót tesz majd a karrierjének. Tévedett. 

Persze ez más volt, mint az a sok korábbi bohóckodás, amiket sokszor azért vállaltam el, mert azt hittem, hogy majd jót tesznek a zenei karrieremnek. Aztán persze csak azt értem el vele, hogy celeb lettem. 

A jövőre nézve új irányt adna karrierjének, például imádja az intim koncerteket, amiket a testvérével csinál. Tóth arról is beszélt, hogy egy tehetségkutatós énekes számára nagyon labilis a szakma, gyakorlott újrakezdő, aki már nagyon mélyen is volt. 

Én már megjártam a mélységet, voltam mellőzve, pontosan tudom, milyen érzés nulláról elkezdeni újra, felépíteni egy karriert.