Annyi minden történt mostanában a magyar celebekkel, hogy a reggeli hírösszefoglaló után itt az ideje most egy Instahíradónak. Azt ugyanis vétek lenne elhallgatni, hogy Till Attila macskája, Pityu bevette a mosógépet.

Érdemes szétnézni Till további videói között, egészen szórakoztatónak tűnik az élet Pityuval, aki remélhetőleg nem karmolja szét a tömítést.

Az otthoni idillnél maradva jöjjön Sáfrány Emese is, aki tegnap nem légtornászott otthon, hanem összedobott pár falatot – ez az ő világában így fest.

És ha már összedobás, akkor ez a fotó még múlt héten készült Csobot Adélról, viszont üdítő változatosság, hogy a celebritás nem éppen kikerázva feszít egy showműsorban, hanem azt örökítette meg valaki (alighanem gyermekei apja, Istenes Bence), ahogy összerakott pár gyerekbútort.

Tóth Gabi viszont szépen felöltözött, egy klipforgatás kedvéért. Természetesen azonnal volt kommentelő, aki rárepült, hogy valódi szőrmét visel-e (mert manapság szégyennel ér fel állati eredetű holmikban járni), mire Tóth sokadszorra is leírta, hogy „ez egy 110 éves népi bekecs”. Azóta ez az üzenetváltás sajnos eltűnt, de a bekecs attól még szép.

Ördög Nóráról reggel már volt szó, mert a férje elismerően nyilatkozott a táncprodukciójáról, de miért ne mutatnánk meg az estélyijét is, amelyet legutóbb a tévében viselt? Na ugye.

Tatár Csilla pedig néhány nappal ezelőtt ezt a vicces és laza képet mutatta meg magáról: a futás utáni frizuráját szemlélteti vele.

Király Viktor egy csókolózós fotóval emlékezett meg a házassági évfordulójáról. „Tudom, hogy sok nehézség volt 2020-ban, de itt vagyunk, bölcsebbek lettünk! Szülők lettünk! És én a világ legboldogabb apa/férje lettem! Imádom ezt a képet, mert veled teljes az életem! Legyél örökre a partnerem!” – írta feleségének, Anitának.

Sorainkat dj Metzker Viktóriával zárjuk, aki ugyancsak szerelmének üzent közös képekkel, örülve a támogatásnak, amit tőle kapott. Egyszersmind demonstrálja, hogy kellő határozottsággal még a fűzős gumicsizma is jól állhat valakinek.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Instahíradó: Csobot Adél és Tatár Csilla smink nélkül is jól néznek ki

Továbbá: Till Attila macskája, Pityu bevette a mosógépet, Tóth Gabinak beszóltak a bekecsére.

9 · Dec 14, 2020 04:04pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments