Ebben a posztban hazai hírességekkel kapcsolatban olvashat aktuális érdekességeket.

Gabriela Spanic venezuelai származású színésznő a TV2 Dancing With The Stars című vetélkedőjének második helyezettje lett a hétvégén, és most a táncshow befejeztével visszatér Amerikába. A 47 éves sorozatsztárt Mexikóban azonban egy igen kellemetlen ügy várja: bizonyos Gustavo Adolfo Infante televíziós személyiséggel hosszasan pereskedett, de a színésznő elvesztette az ügyet, ezért egy nagy összeget kell most fizetnie. A riporter ugyanis többször is azt állította a Blikk szerint, hogy Spanic minősíthetetlenül viselkedik a kollégáival, sőt, akár mentális problémái is lehetnek. A színésznő erre vágott vissza perrel, de elvesztette azt, így most fizetnie kell.

További hírek:

  • A január 4-én elhunyt Gesztesi Károly titkos szerelmével készített interjút a Blikk. Mattesz Csilla és Gesztesi már gyerekkoruk óta ismerték egymást, de kapcsolatuk csak az utóbbi években fejlődött szerelemmé. Mattesz Csilla azt mondja, Gesztesi kérte őt, hogy menjen vele a fellépésre azon a napon, amelyen az autójában rosszul lett és meghalt, de a nő nem tudott ott lenni, pedig ha ott lett volna, megmenthette volna a színész életét. Mattesz Csilla hónapokig pszichológushoz járt az eset után.
  • Gáspár Bea a járvány kitörése óta alig hagyja el a falujukat, Nógrádmegyert, remélve, hogy a covid nem fog eljutni az Isten háta mögötti településre. Sajnos hiába reménykedett, írja most a Ripost, a Gáspár család elvesztette egy közeli, mentőtisztként dolgozó ismerősét a betegség miatt.
  • Valamiért csak G betűs hírességek jöttek össze ma: a címben is említett Gáspár Evelin van még hátra, aki pedig a TV2-n a Mokkában beszélt arról, hogy két év után van egy új szerelme, de nem szeretné megmutatni, hogy ki az illető. Íme a kapcsolódó videó.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gabriela Spanicnak tetemes adóssága, Gáspár Evelinnek új szerelme van

A mai hírekből kiderül, hogy Spanic pert vesztett Mexikóban, és hogy nyilatkozott Gesztesi Károly titkos szerelme a színész halálát követő időről.

423 · Dec 15, 2020 09:13am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments