Blikk írta meg, hogy Hajdú Péter terhes menyasszonya kórházba került és elvesztette a gyermekét. Hajdú és párja, Eszter, éppen a Balatonra tartottak, amikor a nő rosszul lett, de hasi görcseit csak gyógyszerekkel akarta orvosolni, Hajdú viszont rábeszélte, hogy menjenek el az orvoshoz. Mint az a kórházban világossá vált, csupán órákon múlott Eszter élete. 

Kiderült, hogy elrepedt a petevezetékem, belső vérzésem van, és mire beértünk a kórházba, már másfél deci vér volt a hasüregemben. Azt mondta az orvos, csak körülbelül két-három órám van csak hátra.

A 25 éves Esztert azonnal meg kellett műteni, a beavatkozás szerencsére jól sikerült, azóta már hazaengedték. 

Csak utólag fogtam fel, min is mentünk keresztül. Péter megmentette az életemet. Ha nem veszekszik velem, hogy menjünk be a kórházba, nem érem meg a hétvégét. És amit utána tett értem, amilyen türelemmel és szeretettel ápolt, mintha őt nem érte volna ugyanakkora veszteség.

Hajdú azt mondta, most menyasszonya testi és lelki gyógyulására fókuszálnak. Az orvosok megnyugtatták őket, hogy mivel a petevezeték egy páros szerv, nem kell lemondaniuk a babáról, Eszter egy petevezetékkel is teherbe tud esni.