Ebben a posztban néhány friss hírt/információt szedtem össze hazai hírességekről, remélve, hogy ön is olyan érdekesnek, illetve szórakoztatónak találja majd őket, mint én.

Kezdjük mondjuk a következő mondattal, amit Pumped Gabo realityszereplő mondott a Blikknek:

Ő tulajdonképpen a mentorom lett, egy igazi példakép, akitől sokat tanulhatok és azt hiszem számíthatok rá mindenben

– az illető, akiről szó van Szegedi Ferenc, aki szintén egy realityszereplő, ő Fecsó néven vált ismertté Vasvári Vivien férjeként a Feleségek luxuskivitelben című sorozat révén. A két híresség újabban gyakran összejár, zenélni is szoktak együtt, íme egy közös Instagram-posztjuk.

További hírek:

  • Tegnap nemcsak Alföldi Róbert írta meg, hogy beszóltak neki, hanem Balázs Andi is. A színésznő ebben az Instaposztban azt mondja, hogy egy kommentelő egy újságcikk alá azt írta Balázs Andiról, hogy „nagyon ritka [Balázs Andi] haja, és ez őt nagyon zavarja”. Az ő kedvéért a színésznő egy olyan videót csinált, amin egy app teljesen eltünteti a haját, mintha kopasz lenne.
  • Bochkor Gábor a Várkonyi Andreától való válása utáni magánéletéről, illetve kamaszlányáról, Nóriról mesélt a Blikknek. „Minden évben felváltva töltjük Nórival a szentestét, most nálam lesz, és ha minden jól megy, a 87 éves édesanyám is velünk tölti az ünnepet. Minden évben prágai kacsát készítek knédlivel és lazacot, Andi pedig szokott bejglit sütni, ilyenkor nekünk is készít” – mondja Bochkor Gábor arról, hogyan fogják a karácsonyt ünnepelni.
  • Pécsi Ildikó kisgyerekkorában mindig azt mondogatta, hogy „szinemuveszno leszek”. Erre a szállóigévé vált mondatra utal a nemrég elhunyt színésznő most elkészült síremléke, amin az a mondat áll, hogy „szinemuveszno voltam”, írja a Ripost.
  • Véget ért A Konyhafőnök VIP című celebvetélkedő az RTL-en, a második helyezett Pokorny Lia színésznő, az első helyezett Feke Pál színész-énekes lett. Alább tekintheti meg az eredményhirdetés videóját.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pumped Gabónak Fecsó lett a mentora, Balázs Andinak beszóltak a hajára

Pumped Gabó szerint Szegedi Fecsó luxusférj igazi példakép, Balázs Andi vicces videóban reagált egy beszólónak, Feke Pál nyerte A Konyhafőnök VIP-t.

2 · Dec 19, 2020 10:28am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments