Gabriela Spanic 47 éves színésznő annak idején a Paula és Paulina című sorozattal lett híres világszerte, de Magyarországon most azért került újra az érdeklődés középpontjába, mert szerepelt a Dancing With The Stars című celebvetélkedőben a TV2-n. A venezuelai származású híresség partnere a műsorban Andrei Mangra profi táncos volt, és ők ketten a finálé után együtt mentek, illetve tértek vissza Spanic otthonába, Mexikóba. Nos, a színésznő innen jelentkezett be az Instagramon, bikiniben kívánva boldog karácsonyt minden követőjének.

Bizonyára sokan kíváncsiak lennének arra, hogy Spanic és Mangra hogyan, illetve együtt töltik-e az ünnepeket Mexikóban, de egyelőre egyikük sem tűnt fel a másik Instagramján. A táncos mindössze a következő fotót tette közzé majdnem egy héttel ezelőtt, viszont egy mai, automatikusan eltűnő instasztorijában ugyanazon, a balatonboglári gömbkilátóra emlékeztető faszerkezeten pózol fürdőnadrágban szintén egyedül, amin Spanic a fenti fotón látható.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gabriela Spanic bikiniben kíván boldog karácsonyt

A Dancing With The Stars táncosa a műsorból a táncpartnerét is magával vitte Mexikóba, közös képet nem posztoltak, de külön-külön fürdőruhásat igen.

18 · Dec 26, 2020 09:04pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments