Holnap ilyenkor már érkezik a Jézuska, ezért a mai Instahíradóban csak karácsonyos posztokat nézünk, de azokra gondolva, akik nem szeretnének szekszi kontent nélkül maradni csak azért, mert eljött az ünnep ideje. Merthogy gondol őrájuk például a mindig divatos Tolvai Reni is, méghozzá az alábbi, igen attraktív karácsonyi üdvözlettel.

Opitz Barbara neglizsében heveredett oda a fa alá, hogy mindenkinek szép ünnepeket kívánjon. A Sztárban sztár és az Álarcos énekes sztárja rendes ruhát nem, csak egy kék magassarkút visel a következő képen.

Völgyesi Gabi a Unique együttesből még csak készül bevinni a karácsonyfát a teraszról a szobába, hogy nekikezdjen a díszítésnek. Legalábbis erről szól az alábbi poszt felirata.

Sebestyén Ági realitysztár már a múlt héten posztolta az alábbi képet: róla is készültek szexi és egyben karácsonyi glamúrfotók, íme az egyik.

Néhány külföldi hírességgel folytatjuk, kezdve Kash Dollal. Az amerikai rappernő Rihanna fehérneműmárkájánál vállalt karácsonyi promóciós megbízást.

Aisleyne Horgan Wallace brit realitysztár nem arról híres, hogy túlöltözve szokott megjelenni bárhol, természetesen ő is hozza a formáját a karácsonyi üdvözlet alkalmával.

És Trisha Paytas amerikai realitysztár és instaceleb maradt a végére, akivel az történt tegnap, hogy túl sokat promózott felnőtteknek való kontentet, ezért törölték az Instáját. Az alábbi képet a tartalékinstájára tette ki, és a posztban azt kéri a Facebook mikulásától, hogy hadd kapja vissza eredeti fiókját.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tolvai Reni megkezdte a dögös karácsonyi üdvözletek sorát

Tolvai Reni vörös melltartóban kíván boldog karácsonyt, de mutatunk hasonló posztot például Sebestyén Ágitól és Kash Dolltól is.

147 · Dec 23, 2020 06:02pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments