Közel két hete számoltunk be róla, hogy Hajdú Péter menyasszonya, Eszter rosszul lett, elvetélt, orvosi beavatkozásra volt szüksége. Bár a történtek előtt a pár már az esküvőt tervezte, Hajdú a Blikknek elárulta, hogy egyelőre elnapolták ezt a projektet. Egyrészt a járvány sem kedvez a szervezésnek, másrészt Eszter egészsége, felépülése most a legfontosabb számukra.

Szóba se került közöttünk az esküvő, nem tervezünk jövőre lagzit. A vírushelyzet miatt nem is lehet szerintem most ezen gondolkodni, a másik pedig, hogy most arra koncentrálunk, hogy túljussunk ezen a nehéz időszakon, ami az év végén ért minket. Eszter egészsége fontosabb az esküvőnél.

Eszter a lapnak elárulta, hogy már jobban van, a beavatkozás után gyorsan felépült, karácsonykor mindenkivel tudott találkozni, akivel szeretett volna. Hajdú szerint is nagyon jót tett a menyasszonyának, hogy az ünnepek alatt a családjával tudott lenni. Ha az esküvőt elkezdik majd szervezni, az egyik legfontosabb kérdés az lesz, hogy lehet-e templomi esküvőjük, mivel Hajdúnak korábban már volt egy.