Íme néhány rövid hír ismert, hazai személyiségekkel kapcsolatban, összefoglalva.

Nagy Alekosz, az egykori realitysztár és vagyonőr taxisofőrként dolgozik mostanában a Svábhegy és a Rózsadomb környékén, írja a Ripost.

A nyereményautóval járom az éjszakát, egy úgynevezett cb-rádiót is szereltettem bele néhány éve, azzal hallgathatom a forgalmazást és gyorsabban a helyszínre érek, mint más taxis. Ezek után a várakozó, ácsingózó vendég el tudja dönteni, hogy az én kocsimba száll be, vagy a taxiséba. Nyilván az enyémbe fog

– többek között ezt mondja Nagy Alekosz, aki saját bevallása szerint női utas esetén akár egy csókot is bevállal a fuvarozási szolgáltatás kiegészítéseként.

További hírek:

  • Pityinger László, művésznevén Dopeman arról nyilatkozott a Blikknek, hogy évek óta zaklatja őt egy 45 éves nő. Eleinte csak kommenteket hagyott és üzeneteket küldött, de az utóbbi időben rendszeresen feltűnik mindenhol, követi a hírességet, sőt felveszi a kapcsolatot a rapper családjával is. Dopeman feljelentést tett.
  • Ma lett 40 éves Annoni Zita. A Debreczeni Zita néven modellként ismertté vált influenszer-fotós soha nem volt még olyan boldog, mint most, derül ki a Blikk által készített interjúból.
  • Oroszlán Szonja hazaköltözik az USA-ból, erről beszélt a Reggeli című műsorban tegnap reggel, az ezzel kapcsolatos videót alább lehet megtekinteni.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek: Alekosz taxisofőrként dolgozik, Dopemant és családját egy 45 éves nő zaklatja

Alekosz a Rózsadombon happolja el a fuvarokat, Dopeman feljelentést tett, Oroszlán Szonja hazaköltözik az USA-ból, Debreczeni Zita 40 éves lett.

11 · Jan 06, 2021 09:40am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments