Szabó Franciska, az Exatlon bajnokcsapatának versenyzője látványosan kiborult a műsor legutóbbi adásában. A probléma akkor kezdődött, amikor a bajnokcsapat táborhelyén Szarka Ákos gyengepontjairól beszélt, Szabó Franciska pedig megpróbálta meggyőzni arról a csapatát, hogy egy kis gyakorlással minden feladatot meg tudnak oldani. A játékosok nem annyira voltak nyitottak a véleményére, amin Szabó meg is sértődött. 

Magyarázzátok, hogy ez nem megy, az nem megy. Ez a baj. (...) Nem fogadjátok el, ez volt az utolsó, hogy én bármit is mondtam. 

Szabó elsírta magát, majd azt mondta, úgy érzi, a többiek lenézik őt. 

Nekem is kurva nagy nyomás az, én elárulom nektek, azért harcolok, hogy végre elfogadjátok, amit mondok, mert tényleg igazam van. Annyit kijártam ebben a kibaszott életben, hogy tényleg elhihetnétek, hogy nagyon sok dolog úgy van, ahogy mondom. 

Hozzátette, szerinte csapattársai nem mentek át az életükben annyi nehézségen, mint amennyivel neki kellett megbirkóznia.  Kirohanása közben játékostársai többnyire némán bámultak maguk elé, amikor pedig Szabó befejezte mondandóját, dühösen kivonult a táborból, de útközben még erősen belecsapott az ajtóba.