Stohl András sokat gondolkodott azon, hogy kirakja-e a második legidősebb lánya születésnapján készült fotót, de végül úgy döntött, kiposztolja az Insta-oldalára. A képen nemcsak a színész és az ünnepelt Rebeka, hanem Stohl volt felesége, Éva is látható, akivel a mai napig nagyon jó viszonyt ápol a színész. Az Insta-bejegyzésben Stohl leírja, volt felesége örül a boldogságának, ott volt a Vicával kötött házasságánál is. 

Éva az esküvőnkön is ott volt és ugyanúgy örült a Vicával való boldogságomnak, mint mindenki más. Nagyon jó kapcsolatban maradtunk és sokat járunk össze, nem csak ünnepekkor, hanem egész évben

Stohl számára nagy öröm, hogy egykori és jelenlegi felesége jó viszonyt ápol egymással, a színész szerint egy mozaikcsalád is működhet összetartóan. 

A mozaikcsaládot is könnyű összetartani, ha annak minden tagja elfogadó, és szeretetteljes. Szerencsére nálunk ezzel nincsen gond.

 Stohl 2020-ban vette el mostani feleségét, Vicát. A színésznek négy gyermeke van, legidősebb 28 (Stohl Luca), a legfiatalabb 6 éves (ő a színész egyetlen fia, András).