Összejött egy újabb adag szekszi kontent az Instagramon magyar és külföldi hírességektől, és nem különösebben meglepő módon a posztok zöme reklámoz valamit.

Sorolhatnám az olyan információkat a friss/aktuális instatermésből, mint hogy Lékai-Kiss Ramóna szeret aknakeresőzni vagy meggyógyult Rubint Réka édesanyja a koronavírusból, de végre itt a hétvége, nézzünk inkább egy kis szekszi kontentet! Tóth Andi például a Kristen Hair hajápoló szereit reklámozza azzal, hogy a Sztárban sztár közben kitépték a haja felét, valamint azzal, hogy melltartóban hever egy bolyhos szőnyegen borzasztóan attraktív pózban és megvilágításban.

Vajna Tímea továbbra is Saint-Barthélemy szigetén vakációzik, és fürdés közben készült róla egy kép, de nem a tengerben fürdött, hanem a kádban. Ez a fotó ezúttal úgy szexi, hogy inkább sejtet, mint megmutat.

A brit Demi Rose szintén nagymestere az attraktív pózoknak és megvilágításoknak. Ő ötórai teázás közben nemhogy terpeszteni ér rá, hanem még a boohooMAN nevű ruházati céget is reklámozza.

Jöjjön most két híresség, akik sajátmárkás fehérneműiket próbálják a hírfolyamban tartani vetkőzős posztokkal, az első Rihanna és ez a csodás montázs.

Másrészt Kim Kardashian ezúttal egy érdekes ülőkébe csavarodott bele, saját bugyijainak-melltartóinak nagyszerűségétől.

 A magazinokat elsősorban a címlapjaikkal szokták reklámozni, hát a Rolling Stone februári számának egy olyan kép csinál hírverést, amin Dua Lipa egy olyan szettet visel, ami gyakorlatilag csak lukakból és átlátszó neccből áll.

És végül íme Izabel Goulart, aki egy gyönyörű tengerpart szépségeit élvezte éppen, amikor az alábbi felvétel készült róla. Ő kivételesen pont nem reklámoz semmit, ami elég megdöbbentő, mert olyan képsorok vannak ebben a videóban, hogy az ember azt hinné, hogy azokkal bármit el lehet adni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kitépték Tóth Andi hajának a felét a Sztárban sztár közben, de ebből is egy szexi poszt lett

Mutatunk egy csomó friss és szexi posztot: Vajna Tímea a fürdőkádban inkább csak sejtet, Rihanna és Dua Lipa viszont meg is mutatják magukat.

8 · Jan 15, 2021 12:38pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments