Vajna Tímea felbukkant a Nicsak, ki vagyok című műsor fináléjában a TV2-n vasárnap este. A műsorhoz egy kísérőinterjút is publikált a csatorna, ez látható alább. Ebből kiderül, hogy Vajna Tímea még nem volt nagynéni, amikor a felvétel készült, azaz a szórakoztató műsor felvételei még kora ősszel voltak, Palácsik Lilla kisfia ugyanis október elején született.

Mindenen meglepődtek: hogy ennyire felszabadultan mozgok és hogy ilyen jó hangom van – bár nyilvánvalóan rátett egy kis vokál. [...] Azt hitték, hogy egy komoly lány vagyok, de van egy gyermeki énem, aki ilyen bolondos.

– mondja Andy Vajna özvegye arról, hogy milyen reakciókat kapott az éneklős showműsorban való szereplésével kapcsolatban. A szó aztán a gyerekvállalásra terelődik, Vajna Tímea itt még jövő időben beszél unokaöccse születéséről, illetve arról, hogy saját gyereket is szeretne:

hamarabb leszek nagynéni, mint édesanya, de ami késik, nem múlik.

Vajna Tímea hozzáteszi, hogy meg szeretné mutatni Amerika vidámparkjait unokaöccsének, illetve anyai ösztöneire következtetni lehet abból is, hogy azzal viccel (ugye viccel?) (igen, biztosan viccel), hogy minél hamarabb meg szeretné tanítani unokaöccsét „csajozni”, merthogy már „egyévesek is csajoznak”:

Megtanítom neki, hogy cicababa, mittudomén, valamiket, hogy milyen szavakat mondjon.

Mindeközben Vajna Tímea Instasztoriban tette közzé, hogy átrepült Aspenből Saint-Barthélemy szigetére. Az előbbi egy síparadicsom, az utóbbi egy egzotikus nyaralóhely, maga Vajna Tímea így írja le egyik automatikusan eltűnő instavideójában:

Egy francia ékszer a Karib-tengerben. Kicsit olyan, mint St. Tropez... Teljesen olyan, mintha július lenne.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea a gyerekvállalásról nyilatkozott a TV2-nek, közben Saint-Barthélemyn nyaral

„Ami késik, nem múlik”, mondta Vajna a gyerekvállalásról. Unokaöccsét csajozni szeretné megtanítani, mert már „egyévesek is csajoznak”.

13 · Jan 11, 2021 02:59pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments